MissLeikny

MissLeikny

fredag 31. oktober 2014

Vinterdekk

NÅ! Har jeg fått lagt om til vinterhjul på bilen. Det er jo 1. November i morgen, så da er det lov å sette på piggdekkene, med mindre det er behov for å ha de på tidligere da, så klart. 
Synes bestandig det er så fælt rett etter de er satt på, for når man er vandt til å ha store hjul med lite gummi på, så føles det jo som om man svever over veien med en gang vinterhjula er på. Føles litt ut som om man har mindre kontroll og bakkekontakt..ekkelt!
Synes også det er veldig dumt å kjøre med pigg nå, siden det er fin og bar asfalt enda. Men skal kjøre over fjellet i dag og ved midnatt, så tar ikke sjansen på å kjøre med sommerdekk over Våvatnet nå. Det er bare 4 grader her jeg bor ved sjøen også, så det kan bli kaldt på fjellet i kveld/natt.
Håper på fine vinterveier i vinter, så jeg slipper å kjøre med pigg på asfalt i hele vinter ihvertfall. Men det blir jo som regel aldri slik når de jævla saltbilene skal spy ut dette svineriet sitt... Jaja, tror det blir piggfri neste gang jeg kjøper vinterdekk :)

Skal på foredrag i byen(Trondheim) i kveld, noe jeg gleder meg veldig til! Skriver om det i morgen, tror det blir veldig interessant! :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar